Go to Top

Oprichter

Jan Gathier

Sinds 1987 ben ik actief als communicatietrainer, vanaf 1992 als trainer/adviseur en vervolgens als (zelfstandig) ondernemer in de trainings- en adviesbranche. Mijn klanten zijn zowel nationale als internationale ‘organisaties in verandering’. Activiteiten die ik uitvoer zijn voornamelijk het adviseren van managementteams op het gebied van klantverwachtingen en het ontwikkelen van medewerkers. Verder besteed ik aandacht aan het begeleiden van workshops, coaching en het geven van verschillende trainingen zoals: teamtraining, commerciële training, communicatietraining, managementtrainingen en coaching. Deze trainingen worden vaak gegeven in combinatie met de LIFO®-methode.

Drijfveren
Wat mij motiveert in dit vak is betrokkenheid bij de ontwikkeling van mensen en daardoor een bijdrage leveren aan het realiseren van organisatiedoelstellingen. Een uitdaging hierbij is het ontwikkelen (en bijstellen) van programma’s die aansluiten bij de behoeften van de organisatie en het borgen van het ontwikkelproces in de organisatie. Verder is het werken met verschillende mensen met diverse achtergronden, functies en werkgevers in uiteenlopende branches voor mij een stimulans. De afwisseling in het vak is enorm, in de praktijk is geen training hetzelfde!

Feedback
Klanten omschrijven mij als een trainer/adviseur met een praktische aanpak, positief ingesteld, respectvol, communicatief, creatief en flexibel, met een goede balans van hard werken en humor.