Go to Top

Algemeen

MIX is een advies- en trainingsbureau, gespecialiseerd in commerciële training die aansluit op veranderende markten en klantenbehoeften. Wij richten ons op de continuïteit en de borging van ontwikkelingen binnen organisaties. Centraal hierbij staat de ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie als geheel, waarbij de wensen en behoeften van uw klanten als uitgangspunt worden genomen. Met andere woorden: uw klant is de focus.

De combinatie van deze driehoek is de MIX voor het optimale effect. MIX realiseert dit optimale effect door de samenwerking van de verschillende disciplines binnen de organisatie te optimaliseren en deze te borgen in de structuur. Alle disciplines moeten vanuit de klantfocus denken en handelen.

Werkwijze
MIX verdiept zich eerst in uw organisatie en de veranderingen in uw markt om vervolgens te kunnen bepalen wat de te ontwikkelen competenties zijn van de medewerkers en het management. Na dit oriëntatieproces volgt een ‘flexibel’ ontwikkelplan waarvan de inhoud naadloos aansluit bij de te ontwikkelen competenties, om zo antwoord te kunnen geven op de veranderende vraag uit uw markt.

Waarom
De aanpak van MIX is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en maakt gebruik van beproefde modellen, die creatief worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De trainingen worden gegeven door vakmensen die hun sporen hebben verdiend in het trainersadviesvak. De trainingen en workshops van MIX staan voor kwaliteit, een praktische aanpak, respectvolle feedback, open communicatie, creativiteit, flexibiliteit en een perfecte balans van hard werken en een humorvolle, positieve houding.