Go to Top

MIX-Partners

MIX is een organisatie die samenwerkt met MIX-Partners, ieder met een eigen specialisatie en een gedeelde passie in de ontwikkeling van mens en organisatie. De kracht van dit samenwerkingsverband is dat we flexibel zijn in kwantiteit en de klant daarbij kwalitatief steeds de beste oplossing kunnen aanbieden door specialisten met ervaring.

Hans Fischer

MIX-Partner (NL/ENG)

Hans Fischer is sinds 1992 actief als communicatietrainer, coach en `acting trainer’ vanuit zijn bedrijf AgarAgar.

 

Als LIFO® expert is Hans gespecialiseerd in het trainen en coachen van teams. Bij deze begeleiding staan het streven naar goede onderlinge verstandhoudingen, een beter begrip van elkaars drijfveren en effectiever gebruikmaken van elkaars kwaliteiten telkens centraal. Daarnaast zet Hans LIFO® methodieken in in trainingen en bij coaching op individueel niveau. Namens LIFO®Benelux verzorgt hij de opleiding voor nieuwe LIFO® licentiehouders in Nederland.

 

Vanuit zijn achtergrond als theatermaker en traininsgacteur heeft Hans brede ervaring in het schrijven en begeleiden van toegepaste theatervormen, waarbij in groepen, variërend in omvang van 10 tot 100+ deelnemers, meningen en inzichten uitgewisseld worden over een scala aan onderwerpen; uiteenlopend van communicatieve vaardigheden tot bedrijfscultuur en maatschappelijke vraagstukken.

 

In communicatietrainingen heeft Hans specifiek veel ervaring met trainingen op het gebied van omgaan met agressie, overvaltrainingen, gijzeling en opvang na schokkende gebeurtenissen.

 

Hans voelt zich thuis in zowel de profit als de non-profit sector. Tot zijn klanten mag hij dan ook zowel politie, gemeentes, ministeries, provincies als bankwezen, accountancy, farmacie, retail, etc. rekenen.

Karsten Bezooijen

MIX-Partner (NL/ENG)

Karsten Bezooijen is na zijn commerciële leidinggevende sales-marketing banen, bij multinationals als zzp-er, begonnen in 2003 en zit dus inmiddels 13 jaar in het vak. In het begin vooral als trainer-coach later meer als organisatiecoach en sparringspartner. Hierbij zijn workshops en adviezen een belangrijk onderdeel van de aanpak. In 2014 heeft hij daarvoor mede McChange opgericht, een ontwikkel club voor organisatiecoaches.

Karsten is recentelijk veel actief in de zorg voor profit (farmaceutische industrie) en non profit (zorginstellingen). Daarnaast heeft hij afgelopen jaren veel gewerkt in het publiek-private domein (o.a. kamer van Koophandel) maar ook in de telecom sector (o.a. Vodafone).

 

Specialisme:
Teamcoaching en sparren over management en draagvlak vraagstukken. 

Werkt graag als “betrokken buitenstaander” voor mensen die echt bereid zijn na te denken over hun eigen handelen en hun eigen rol in het handelen van anderen. Vaak is het onderwerp; we veranderen en we willen een ander resultaat of een variant daarvan. Karsten streeft van nature naar herstel van harmonie, openheid en vertrouwen om de juiste zaken op tafel te krijgen. Daarbij zijn vaak gestelde vragen: Wat is de echte wens achter de vraag? Hoe gaat het nu? Knapt u daar echt van op? Vaak beginnen dit soort veranderprocessen met een openhartig gesprek zonder dat het lijntje breekt en kennelijk gebeurt dat niet zo vaak; echt naar elkaar luisteren met een mening op tafel, zonder elkaar te veroordelen. Zo ontstaat draagvlak zonder conflictvermijding en dus een veel beter resultaat.

Gerlinde Willems

MIX-Partner (FR/BE)
 

 

Trainer en coach:
  • Gespecialiseerd in communicatie, presenteren met impact, management en verkoop.

  • Expert in time-management en stress-management.

  • Gebruik van theatertechnieken in samenwerking met professionele acteurs/actrices

  • Publicatie van artikels in gespecialiseerde pers

  • Animatie van conferenties ( Burn-out, Geluk op het werk)
 

Werkervaring :
  • 15 jaar management

  • 10 jaar verkoop (farmaceutische industrie)

  • 1 jaar kinesitherapeute

Bastiaan Hungerink

MIX-Partner (NL/ENG)

Bastiaan Hungerink heeft 18 jaar ervaring in de ICT, waarvan 8 jaar als zelfstandige. Bastiaan verzorgt onder de naam BwithIT de ICT voor diverse bedrijven in het MKB.

 

Bastiaan heeft zijn werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven, waaronder IT- en mediaopleiders, organisatie- en adviesbureaus, training bureaus en een groot aantal zelfstandigen. Zo ondersteunt hij ook al jaren Mix op het gebied van automatisering en online diensten en communicatie.

 

Naast het onderhouden en bouwen van (bedrijfs)netwerken heeft Bastiaan ook zijn sporen verdiend in het maken van specifieke oplossingen voor bedrijven. Zo heeft hij het CRM geschreven voor een groot vertaalbureau met daaraan gekoppeld een klanten- en vertalersportal. Voor LIFO® Benelux verzorgde hij de digitale omgeving waarin licentiehouders zelf hun online vragenlijsten kunnen beheren, de digitale communicatie en kantoor ICT. Daarnaast denkt hij ook graag mee over de strategische keuzes en toepasbaarheid van diverse oplossingen.

 

Door zijn eigen diversiteit en opgebouwde netwerk kan BwithIT fungeren als een ‘One-Stop IT Solution Provider’, maar ook als adviseur of meedenker.

Paul van Wegen

MIX-Partner (NL/DUI/ENG)

Paul van Wegen is als communicatietrainer en –coach sinds 1994 actief. Eerst bij verschillende trainingsbedrijven, vanaf 2003 als zelfstandige.

 

Paul heeft veel werkervaring in de farmaceutische industrie. Als trainer verzorgt hij regelmatig vaardigheidstrainingen sales en communicatie voor onder andere deze bedrijfstak. Ook het begeleiden van strategische sales trajecten behoort tot zijn expertise. Daarnaast voert Paul regelmatig management development trainingen uit.

 

Als LIFO- licentiehouder is het begrijpen van de ander en van jezelf een belangrijk uitgangspunt bij zijn trainingen: geïnteresseerd zijn en het oordeel kunnen uitstellen. LIFO® methodieken worden dan ook veelvuldig gebruikt.

 

Door zijn achtergrond in de Engelse taal- en letterkunde en zijn ruime werkervaring voor een Duits bedrijf, kan Paul moeiteloos in zowel Engels als Duits klanten begeleiden en trainingen verzorgen.